Interaktiivinen CC-esite, parkkikiekko

Kuva: Tarmo Toikkanen, CC BY-SA. Esite: Tarmo Toikkanen ja Sanna Vilmusenaho, CC BY-SA.
Kuva: Tarmo Toikkanen, CC BY-SA. Esite: Tarmo Toikkanen ja Sanna Vilmusenaho, CC BY-SA.

Creative Commons -lisenssit ovat melko helppoja ymmärtää, mutta niiden selittämiseen menee monta sivua tekstiä. Koska CC Finlandissa totesimme, että monisivuisten esitevihkojen jakelu erilaisissa tilaisuuksissa ei ole kovin hyödyllistä, käytimme jonkin verran design-osaamista ja paketoimme tämän tietopaketin interaktiiviseksi painotuotteeksi.
CC-parkkikiekko sisältää perustiedot kaikista CC-lisensseistä ja vertaa niitä tavalliseen tekijänoikeudella suojattuun aineistoon sekä Public Domain -aineistoon. Parkkikiekon kakkospuolella on tiedot eri lisenssien yhdistelymahdollisuuksista kooste- ja johdannaisteoksissa. Ja koska esitteen interaktiivisuutta voi olla vaikea nähdä kuvasta tai tekstistä, tässä videolla sama:

Päivitys 15.4.2015: Meillä on näitä esitteitä vino pino ja lähetämme niitä mielellämme maksutta, jos niille on käyttöä. Parkkikiekot olivat valtavan kysyttyjä! Jaoimme tuhansia niitä pitkin Suomea, mutta nyt ne ovat lopussa. Uusi painos edellyttää vähintään 3000 kappaleen teettämistä, eikä tällä hetkellä siihen tunnu olevan kenelläkään varoja.
Voit myös painaa omiasi. Julkaisemme pian lähdetiedostot sekä paino-ohjeet, joskaan alle 500 kappaleen painoksia ei juurikaan kannata tehdä.

Yksi ajatus artikkelista “Interaktiivinen CC-esite, parkkikiekko”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *