Käyttöehdot

Tervetuloa Creative Commons Suomen sivustolle. Tämä sivusto tarjoaa yleistä tietoa tekijänoikeuksista, lisensoinnista, ja avoimista sisällöistä, mutta ei tarjoa oikeudellisia neuvoja. Creative Commons -lisenssien soveltuvuus on harkittava joka kerta erikseen ja tarvittaessa on suositeltavaa käyttää lakimiehen apua. Creative Commons tai Suomen Creative Commonsia koordinoivat organisaatiot eivät tarjoa oikeudellisia neuvoja, eikä lisenssien käyttäjien ja Creative Commonsin välille synny asianajosuhdetta.
Creative Commons on Creative Commons inc.:n tavaramerkki ja sen käyttämistä koskevat tavaramerkin käyttöehdot.

2 vastausta artikkeliin “Käyttöehdot”

    1. Ideoita ei voi suojata oikein mitenkään. Kun tanssityyli on nyt julkisesti verkossa YouTube-videon muodossa, on sitä mahdoton yrittää patentoidakaan, koska patentillakin voi suojata uutta teknistä toteutustapaa, jota ei ole aiemmin julkistettu. Ainoa suojakeino, joka vielä tulee mieleen, on tavaramerkki, eli milongapolkan rekisteröiminen tavaramerkiksesi, jolloin tätä nimeä eivät muut voisi ilman lupaasi käyttää.
      Ehkä on parempi vain ratsastaa julkisuudella ja levittää vain tietoa tästä tanssityylistä ja sinusta sen kehittäjänä. Jos siitä syntyy jotain kaupallisesti merkittävää, hyöty sinulle tulee siitä, että olet tanssilajin isä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *