Ota yhteyttä

Creative Commons Suomi on osa Creative Commons Global Networkia, johon se liittyi 17.12.2018. Sitä ennen CC Suomi oli affiliate organisation, joka toimi Aalto-yliopistossa, sitä ennen Taideteollisessa korkeakoulussa. CC Suomen toiminta on alkanut vuonna 2002.

Creative Commons Suomen toiminta on 2019 alkaen Open Knowledge Finland ry:n alaisena. Suomen toimintoja johtaa Tarmo Toikkanen ja Suomen edustajana kansainväliseen verkostoon toimii Susanna Ånäs.

Yhteydenotot

Creative Commons Suomen yhteyshenkilönä toimii Tarmo Toikkanen. Hän vastaa mielellään kaikkiin aihetta koskeviin tiedusteluihin.

Yhteystiedot

sähköposti: info (at) creativecommons.fi tai tarmo.toikkanen (at) creativecommons.fi

Creative Commons -slack-kanava #cc-finland.

4 vastausta artikkeliin “Ota yhteyttä”

  1. Tervehdys. Kysyisin, miten järjestelmäänne rekisteröidytään. Reitti? Valitettavasti en löydä sitä, vaikka merkkejä olen jo käyttänyt. Terv. Raija

    1. Hei! Tälle sivustolle ei ole tarkoituskaan kirjautua. Creativecommons.fi-sivustolla on tietoa avointen lisenssien käytöstä suomeksi. Jonkin CC-lisenssin käyttäminen ei edellytä minkäänlaista rekisteröitymistä. Jos haluat, voit liittyä creativecommons.net-sivustolle, jossa voit omaan profiiliisi liittää tiedon julkaisemistasi avoimista sisällöistä.

  2. Hei,
    voiko Flickr-kuvapankin kuvia käyttää kaupallisesti painotuotteissa, mikäli CC-lisenssi antaa myöten?

    1. Jos lisenssi ei kiellä kaupallista käyttöä (siis sisällä NC-ehtoa), on kaupallinenkin käyttö sallittua. Kannattaa kuitenkin taloudellisen panoksen suuruuden mukaan tarpeeksi tarkasti selvittää, että kuva on todella tekijän luvalla julkaistu CC-lisenssillä ja ettei se loukkaa kenenkään muun tekijänoikeuksia, yksityisyydensuojaa tai muita oikeuksia. Erityisesti mainoskäytössä on hyvä muistaa, että kuvissa esiintyviltä ihmisiltä on saatava erillinen lupa mainoskäyttöön.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *