CC 4.0 tulossa

Avoin lisenssijärjestelmä Creative Commons kehittyy edelleen. Version 4.0 kehitystyö on alkanut wikissä. Pääsyy uuteen versioon on tehdä siitä sopiva avointen tietokantojen käyttöön. USAssa tätä ongelmaa ei ole, koska liittovaltion kaikki data on joka tapauksessa tekijänoikeudesta vapaata, mutta Euroopan valtioiden pyrkimykset datan avoimuuteen edellyttävät jonkinlaista lisensointia. Lue Antti Poikolan analyysi tilanteesta Julkinen data -blogista. Jos avoimiin … Read More ”CC 4.0 tulossa”

Avoimen tiedon toimijoiden tapaaminen 30.11.2011

Open Knowledge -järjestön Suomen osasto kutsuu kaikki avoimen tiedon yhteisöt, verkostot ja toimijat tapaamiseen, jossa tutustutaan toisiimme ja pohditaan mahdollisuuksia yhdessä edistää avoimen tiedon käyttöä ja tuottoa Suomessa. Lisätietoja tapaamisesta ja ilmoittautuminen: http://fi.okfn.org/2011/11/11/ok_suomi_meetup/ Myös kaikki Creative Commons -sisältöä tuottavat, hyödyntävät ja muuten aiheesta kiinnostuneet toimijat ovat tervetulleita.

Sivusto uusitaan

Creative Commons Suomen verkkopalvelin hajosi alta, joten siirrymme parhaillamme uudelle palvelimelle sekä WordPress-alustalle. Pahoittelut häiriöstä.